JetPro12.3 hydraulic pump

Luchtaangedreven pompen

Luchtaangedreven pompen zijn een essentieel onderdeel van een compleet functionerend systeem. Door deze zienswijze heeft HYTORC een technologische voorsprong opgebouwd. Zo zijn onze pompen speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruik met hydraulische momentsleutels. Hierdoor behoren onze pompen tot de lichtste op de markt en hebben ze de hoogste verhouding opbrengst/gewicht. Kortom, altijd draagbaar en dus overal makkelijk inzetbaar.

De draaisnelheid van de sleutel(s) is afhankelijk van de opbrengst van de pomp. In tegenstelling tot de meeste standaardpompen op de markt zijn onze 12.3 pompen voorzien van een drietrapssysteem. Dit resulteert in een torquesnelheid die tot 3 keer hoger ligt dan standaard tweetraps pompen.

Ook onze luchtaangedreven pompen zijn geluidsarm. Ook kunnen wij uw pomp voorzien van hijsframes en EX-Proof kwalificatie.

3 stage-systeem

De HYTORC-pompen beschikken over het 3-traps systeem, terwijl standaard pompen in de markt vaak over een 2-traps systeem beschikken. Dit betekent dat over een groot deel van het werkgebied (100 tot 300 bar) de snelheid van uw tool 3 keer hoger ligt. Daarnaast is de slijtage van uw pomp significant lager doordat er minder overstort plaats vindt.

3-stage-diagram-pomp
afstandsbediening-lucht-frame

Afstandsbediening

De afstandbedieningen hebben maar twee of drie knoppen en is ergonomisch ontworpen. Hierdoor is bedienen eenvoudig, ook met handschoenen aan.

Drukinstelventiel

Het drukinstelventiel is ergonomisch geplaatst zodat de bediening eenvoudig is.

Druk-instelventiel-pomp
4-tool-luchtpomp

4-tool adapter

De grotere modellen pompunits zijn uitgerust met een 4-tool adapter, waardoor er tot 4 tools op één pomp kunnen worden aangesloten. Dit heeft als voordeel dat één operator 4 tools simultaan kan bedienen. Hierdoor wordt het parallel sluiten van een flens en een lekvrije afdichting gegarandeerd.

Automaatfunctie

Optioneel kunnen onze pompen voorzien worden van een automaatfunctie. De pomp werkt dan automatisch en razendsnel naar de ingestelde druk toe.

JetPro12.3 hydraulic pump

Specificaties

Gerelateerde producten