BoltClean inner and outer

BoltClean – Schroefdraadreinigers

Bespaar op moeren, bouten en studs door deze klaar te maken voor hergebruik. De BoltClean schroefdraadreiniger maakt bevestigingsmaterialen weer als nieuw. De wrijvingscoëfficiënt wordt volledig hersteld. Dit zorgt voor een gelijkmatige efficiënte overdracht van moment naar voorspanning.

Een met een schroefdraadreiniger gereinigde bout of moer zorgt voor een aanzienlijke nauwkeurigere boutkracht, een minder grote spreiding in boutkracht, een lager aanhaal- en losbreekmoment en minder ‘vreten’ van bout en moer. Kijk voor meer informatie op boltclean.com

Beter dan stralen of handmatig borstelen

De BoltClean reinigt sneller, veiliger, makkelijker én schoner. Het unieke borstelsysteem maakt het schroefdraadoppervlak glad, waardoor de wrijvingscoëfficiënt wordt hersteld. De BoltClean reinigt gelijkmatig, sneller en intensiever dan een staalborstel en verruwt het oppervlak niet, zoals bij stralen het geval is.

ProfiClean schroefdraad reinigen

De ARG-serie buitenschroefdraadreinigers

De ARG-serie buitenschroefdraadreinigers is speciaal ontworpen voor tapeinden en bouten met een zeer groot bereik aan afmetingen. De reinigingskoppen zijn verkrijgbaar in verschillende verstelbare modellen die allemaal een bepaald bereik van boutmaten afdekken. Dankzij het slimme ontwerp kan de gebruiker eenvoudig de inwendige diameter veranderen, waardoor het een veelzijdige oplossing is die niet beperkt is tot één specifieke boutmaat. Het veerbelaste systeem zorgt ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid druk op de schroefdraad en de as van de bout staat. De verticaal geplaatste ronde borstels verminderen de wrijving tussen de reinigingskop en de schroefdraad, waardoor de ARG-serie de meest comfortabele schroefdraadreiniger op de markt is.

BoltClean Thread Cleaning Box

De BoltClean Thread Cleaning Box (kortweg TCB) is een behuizing voor alle modellen van de ARG buitendraadreiniger, waardoor het een alles-in-één oplossing is voor het reinigen van een breed scala aan tapeinden en bouten. De duurzame aluminium behuizing beschermt de gebruiker tegen bewegende delen en kan veilig op een tafel of werkbank worden gemonteerd. De stofafzuigadapter zorgt voor veiligere en schonere werkomstandigheden, terwijl de automatische uitschakeling in werking treedt wanneer het deksel wordt geopend tijdens het gebruik, wat voor meer veiligheid zorgt.