HYTORC Hydraulische slangen

Hydraulische slangen en koppelingen

De hydraulische slangen van HYTORC (thermoplastische hogedrukslangen) voldoen aan de voorschriften van zowel prEN 13204 en ISO 7751 als de Amerikaanse Jacking Specification. De slang is opgebouwd uit de laatste generatie Dupont KEVLAR-vezels en hoogwaardig staaldraad. De hoge flexibiliteit als de geringe buigradius (slechts 38 mm bij een doorlaat van 4 of 6 mm) als het lichte gewicht maken onze hydraulische slangen bijzonder geschikt voor gebruik met hydraulische gereedschappen. Door gebruik te maken van felgele hydraulische slangen wordt verhoogt u de zichtbaarheid van de slagen, waardoor deze ook in minder goed verlichte ruimtes goed zichtbaar zijn. Zo verkleint u het risico op ongevallen als gevolg van over een slang struikelen.

Zit uw maat slang er niet bij? Geen probleem, binnen één werkdag kunnen wij alle lengtes leveren.

Veiligheid voor alles

Onze slangen worden standaard van een serienummer voorzien. Hierdoor is de onderhoudsgeschiedenis van uw slang bekend en bent u altijd verzekerd van veilig materieel.

Onze hydraulische twinslangen zijn:

  • Geschikt voor een werkdruk tot 700 Bar
  • Getest tot een maximaal toegestane druk van 2.758 Bar en dus een veiligheidsfactor van 4:1
  • Te voorzien van een brede range aan koppelingen zoals klikkoppelingen of getande koppelingen
Koppelingen hydraulische slangen

Clickfast: Ergonomische klikkoppelingen

We hebben een breed assortiment aan koppelingen in huis zodat we er voor kunnen zorgen dat de slang altijd op uw sleutel en pomp past. Informeer ook naar onze ergonomische snelkoppelingen. Deze koppelingen worden bevestigd zonder dat u aan de aansluiting hoeft te draaien. Na een klik zit de koppeling vast. Veilig, snel en betrouwbaar.

Specificaties

Technische gegevens

Kleur Doorlaat Lengte
Oranje 4 mm 4 meter
Oranje 4 mm 8 meter
Geel 6 mm 5 meter
Geel 6 mm 6 meter
Geel 6 mm 9 meter