HYTORC Hydraulische tegenhoudsleutel

Hydraulische tegenhoudsleutel

De hydraulische tegenhoudsleutel plaatst u op de contramoer, u draait de aan te halen moer vast met een momentsleutel en daarna haalt u de tegenhoudsleutel heel eenvoudig en veilig weer los van de contramoer. Doordat de spanning hydraulisch vrij komt is er geen hamer of steeksleutel nodig. Vergeleken met een slagsleutel werkt een tegenhoudsleutel een heel stuk sneller. Dit komt met name omdat het meer tijd kost om een slagsleutel te plaatsen, aan te laten lopen en weer los te slaan. Omdat de tegenhoudsleutel eenvoudig los komt is er geen risico op rondvliegend gereedschap. Dit maakt de tegenhoudsleutel meteen een stuk veiliger.

Tijdens het aandraaien kunt u uw handen uit de buurt houden van de tegenhoudsleutel en de sleutel zodat deze niet bekneld raken.

Hydraulische tegenhoudsleutel zijn verkrijgbaar met wisselbare ringsleutels van 36 mm tot 80 mm.

Eenvoudig spanningsvrij te maken

De opgebouwde spanning is eenvoudig vrij te laten door aan het heveltje te draaien. Een extra sleutel of hamer is dus niet nodig. Dat werkt stukken veiliger en sneller dan een slagsleutel!

Ergonomisch handvat

Met behulp van het handvat is de hydraulische tegenhoudsleutel altijd eenvoudig te plaatsen. Het ruwe rubberen handvat zorgt voor optimale grip, ook in combinatie met werkhandschoenen.

Tien tegenhoudsleutels met het gewicht van twee

Doordat de ring verwisselbaar is, heeft u aan één tegenhoudsleutel genoeg. De verschillende ringen zijn verkrijgbaar van 36 mm – 80 mm.

Koffer hydraulische tegenhoudsleutel