moerdoppen HYTORC

Krachtdoppen

Ook voor krachtdoppen bent u bij ons aan het juiste adres. Zeskant of twaalfkant, inbus, stacking, metrische of imperiale maten, we hebben het allemaal. En nog op voorraad ook. Mocht u op zoek zijn naar een dop die nog niet bestaat, dan maken onze ingenieurs deze dop op maat. Al onze krachtdoppen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Dubbelmoerdop voor veiligheid en nauwkeurigheid

De dubbelmoerdop werkt naast moerdop ook als reactiearm. De bloemstructuur van de dop steunt af op de HYTORC Washer, waardoor de conventionele reactiearm overbodig is. De kans op letsel door beknelling is hiermee uitgesloten. De dubbelmoerdop is snel en makkelijk te plaatsen en steunt coaxiaal af. Dus zonder buig- of afschuifkrachten. Zo werkt u veiliger, sneller en nauwkeuriger. De dubbelmoerdop past op elke sleutel met een spline-vertanding.

Dubbelmoerdop
Stackingmoerdop

Voor ringsleutels: stacking doppen en sleeves

Uiteraard leveren wij ook stackingdoppen en sleeves. Met een stackingdop gebruikt u uw ringsleutel als dopsleutel. Sleeves worden gebruikt om de sleutelwijdte van een ringsleutel te verjongen.