Olie, gas en petrochemie

In de petrochemische industrie wordt er zowel door installatie-eigenaren als door contractors onderhoud aan de installaties uitgevoerd. Voor beide partijen kunnen we boltingoplossingen aanbieden waardoor het werk sneller, veiliger en nauwkeuriger kan worden uitgevoerd!

Verder spelen ook de gevolgen van temperatuur- en drukschommelingen een rol: Bijvoorbeeld hoge losbreekmomenten als gevolg van hittecorrosie. Hoge losbreekmomenten zijn weer aanleiding voor beschadiging van de schroefdraad en van het flensoppervlak. Bouten dienen te worden vervangen en flensoppervlakken dienen machinaal te worden nabewerkt. HYTORC biedt u tijd- en kostenbesparende oplossingen en denkt graag met u mee.

Wist u dat…

Het gebruik van een gehardstalen onderlegring o.a. beschadiging van het flensoppervlak voorkomt en wordt aanbevolen volgens ASME PCC-1-2000 en VDI2230 richtlijnen? Een van de veroorzakers is beschadiging van het oplegvlak van de moer waardoor de spreiding in boutkracht groter wordt en dus ook de kans op lekkages. Jaarlijks gaat er voor tientallen miljoenen euro’s aan grondstoffen door diffuuslekverlies verloren. Maak daarom kennis met de HYTORC Washer, of een van de andere oplossingen van HYTORC.

Projecten