Over ons

Dat HYTORC meer dan 50 jaar marktleider is op het gebied van industriële boutverbindingen is natuurlijk niet zomaar. Onze succesformule bestaat uit kennis en ervaring, het beste gereedschap voor de klus en onze innovatieve oplossingsgerichtheid.

Veiliger. Sneller. Nauwkeuriger.

We hebben ons tot doel gesteld er voor te zorgen dat het werken met boutverbindingen veiliger, sneller en nauwkeuriger verloopt. Zo zorgen we niet alleen voor betere boutverbindingen maar besparen onze klanten aanzienlijk op mankracht, lekverlies en onnodige schade aan mens en materieel.

Kwaliteit en zekerheid

Onze producten zijn ontworpen om intensief industrieel gebruik te doorstaan en te allen tijde betrouwbaar te presteren. Daarbij kunt u in noodgevallen een beroep doen op onze snelle en deskundige service. We staan 24/7 met raad en daad voor u klaar. Zo staat HYTORC staat niet alleen voor absolute kwaliteit, maar ook voor absolute zekerheid.

Expertise

Onze gereedschappen, maatoplossingen en collega’s komt u met name tegen in de (petro)chemie, scheepvaart, mijnbouw, defensie, machinebouw, subsea en bij staalfabrieken. Onze specialisten zijn veelal uit de branche afkomstig en zijn bekend met de branchespecifieke problemen. Op basis van hun kennis en ervaring bieden zij een oplossing die bij u past, uitgaande van een veilige werksituatie, korte doorlooptijden en een betrouwbare boutkracht. Uiteraard houden we rekening met de gestelde normen, uw budget en de toekomst.

HYTORC - Tools circle

50 jaar HYTORC

De missie van HYTORC is het optimaliseren van veiligheid, kwaliteit en planning bij industriële bouten door middel van innovatieve oplossingen. HYTORC viert 50 jaar innovatie. Met 50 jaar ervaring die volledig is gericht op het ontwikkelen van de beste industriële boutverbindingen, is HYTORC de meest vertrouwde naam in de branche.