Big-Jet

Elektrisch aangedreven pompen (700 bar)

Hydraulische pompunits zijn een essentieel onderdeel van een compleet functionerend systeem. Door deze zienswijze heeft HYTORC tijdens de ontwikkeling van pompunits een technologische voorsprong opgebouwd. Zo zijn onze pompen speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruik met hydraulische momentsleutels. Dit resulteert bijvoorbeeld in het feit dat onze pompen, tot de lichtste van de markt behoren en de hoogste opbrengst/gewicht verhouding hebben. Kortom, altijd draagbaar èn dus overal makkelijk inzetbaar.

De draaisnelheid van de sleutel(s) is afhankelijk van de opbrengst van de pomp. Zodoende zijn onze pompen, in tegenstelling tot de meeste standaardpompen in de markt, standaard voorzien van een drietrapssysteem. Dit resulteert in een torque-snelheid die 3 keer hoger ligt.

Onze elektrische pompenserie is geluidsarm. De nieuwste typen produceren minder dan 69 dB(A). De pompen zijn standaard verkrijgbaar in 115V, 230V en 400V.

Optioneel kunnen wij uw pompen voorzien van een draadloze afstandsbediening, hijs- of beschermframes, automaatfunctie, documentatiesysteem van boltingparameters, hoekverdraaiing of EX-Proofclassificatie.

Werking automaat pompunit

Deze video laat de werking van een volautomatisch pompsysteem zien. Als het ingestelde moment bereikt is, licht een lampje in de afstandsbediening op en kan de knop worden losgelaten. De knop hoeft dus niet steeds opnieuw ingedrukt te worden, zodat de snelheid van de pomp en de sleutel optimaal benut worden. Vrijwel alle pompsystemen van HYTORC kunnen worden uitgerust met een half- of volautomatisch systeem.

3-stage-diagram-pomp

Drietrapssystemen werken aanzienlijk sneller

HYTORC pompsystemen zijn uitgerust met een drietrapssysteem, terwijl standaard pompen in de markt vaak over een 2-traps systeem beschikken. Dit betekent dat over een groot deel van het werkgebied (100 tot 300 bar) de snelheid van uw tool 3 keer hoger ligt. Daarnaast is de slijtage van uw pomp significant lager doordat er minder overstort plaats vindt.

Digitale manometer

Optioneel kunnen wij uw pomp voorzien van een digitale manometer, waardoor het aflezen en instellen van de juiste druk eenvoudig en nauwkeurig kan worden gedaan.

Gerelateerde producten