Boltingsoftware

HYTORC Flange Manager, de HYTORC App en de HYTORC Torque Calculator

HYTORC Torque Calculator (Gratis)

De HYTORC Torque Calculator is een handig gereedschap om te berekenen hoeveel torque er nodig is om een bepaalde voorspanning in een boutverbinding te krijgen. Vul onderstaand formulier in om de applicatie te downloaden. Voor de HYTORC Torque calculator is Sun Java nodig.

 

HYTORC App

Aankondiging van de nieuwe en volledig opnieuw ontworpen HYTORC-app! Beschikbaar voor zowel iOS als Android. De nieuwe HYTORC-app stroomlijnt al onze productdetails en documentatie, evenals nieuwe trainingsvideo’s en een HYTORC-locator.

De officiële HYTORC-app geeft u direct toegang tot torque charts, veiligheids- en operationele video’s, producthandleidingen, locaties van servicecentra en onze uitgebreide boutbelastingscalculator.

De calculator beveelt de beste koppelwaarden en boutbelastingen voor uw werk aan, evenals het aanbevolen boutpatroon op basis van het boutsysteem dat u gebruikt en het aantal gereedschappen op de taak.

HYTORC Connect

HYTORC Connect maakt draadloze gegevensuitwisseling mogelijk tussen de Lithium Series II en een Windows PC met behulp van Bluetooth. De app biedt een makkelijke verbinding met de tool en een middel om boutverbindingsparameters op de PC in te voeren en naar de tool over te brengen om de installatie van boutverbindingen te versnellen. Met HYTORC Connect beheert u alle gedetailleerde boutverbindingsresultaten op de PC, waar de documentatie kan worden georganiseerd, bekeken en opgeslagen.

HYTORC Connect is gratis te downloaden in de Microsoft Store

HYTORC-Connect-App-interface

HYTORC Flange Manager

HYTORC heeft een gloednieuwe flangemanager ontwikkeld, de gouden standaard voor integriteitsbeheersoftware met boutverbindingen. HYTORC flangemanager-software wordt geleverd met ingebouwde intelligentie, het maakt minimale invoer en fouten mogelijk, terwijl maximale flensbeheerefficiëntie en “juiste eerste keer” -resultaten mogelijk zijn. Volledig auditeerbare berekeningen zijn traceerbaar volgens de nieuwste industriestandaarden en richtlijnen. HYTORC Flange Manager-software biedt een unieke mate van zekerheid voor alle HYTORC-klanten en verkopers.