Kalibratie, reparatie & onderhoud

Goed onderhouden en gekalibreerd gereedschap is betrouwbaar gereedschap. Door uw gereedschap met regelmaat te laten onderhouden en controleren gaat het gereedschap langer mee, presteert het veiliger en nauwkeuriger en bent u altijd voorzien van de laatste functionaliteit.

Onderhoud

Uw hydraulische momentsleutel en pompunit moeten doen waarvoor u ze heeft aangeschaft, namelijk nauwkeurig en veilig boutverbindingen loshalen en vastdraaien. Om er zeker van te zijn dat ze dit op elk moment ook daadwerkelijk kunnen, heeft uw gereedschap onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid van het werken met uw gereedschap.

Kalibratie

Naast onderhoud, adviseren wij u ook om jaarlijks uw momentsleutels en pompunits te laten kalibreren. Zo weet u zeker dat uw tool en pomp altijd de output leveren waarvoor ze gemaakt zijn.

Werkplaats

In Beuningen kunnen wij met onze digitale kalibratiebanken momentsleutels van ieder merk kalibreren, zowel hydraulisch, pneumatisch als elektrisch. Onze doorlooptijden zijn kort, mede door onze deskundige monteurs en zeer uitgebreide voorraad aan onderdelen.